OM

Vi är det personliga företaget med det lilla extra 

 

Jag som driver Sörmlands Byggkonsult AB heter Christoffer Sporrenklint och har en bakgrund som snickare. Jag har jobbat inom branchen sedan 2007 genom olika företag och arbetesuppgifter mest inriktat mot privatpersoner. Iden till att starta företaget kom då jag såg att allt för ofta fanns behovet att kunden behövde stöd och hjölp under byggprocessen. Det är många delar som ska klaffa och fungera.


Den stora fördelen med att ha en yrkesbakgrund är att man vet hur saker är uppbyggda och hur verkligheten ser ut. Det är många gånger man måste vara flexibel och anpassa lösningar efter vad som faktiskt fungerar. Jag kan genom min erfarhet och de utbildningar jag genomfört kunna erbjuda en helhet som hjälper er som kund att könna er trygga under byggets gång. Genom vårt kontaktnät kan vi ta in resurser på de delar där vi har mindre kunskap som styrker företaget och dess kvalitet.


2018 så startade jag företaget som sedan 2020 blev ett aktiebolag. Jag har sedan starten 2018 varit certifierad kontrollansvarig och har genom det sett ytterligare behov och därav utvecklat företaget genom att kunna erbjuda helheten från ide till färdigt projekt. 

Utbildningar och kurser genomförs löpande för att kunna erbjuda det bästa möjliga för våra kunder.


Under 2023 utvecklar vi företaget vidare genom att kunna vara mer behjälplig mot företag och föreningar och fungera som stöd under upphandling och genomförande av byggprojekt. 

Samt att vi nu kan erbjuda  certifierad inredare som stöd och hjälp när vi utför ritningar mot privatpersoner./Christoffer